• Genel
  • 7686
  • 0

KYK Yurdunda Vpn Çalışıyor mu ? www.kykvpn.com

KYK Yurdunda Vpn Çalışıyor mu ? www.kykvpn.com

KYK Yurdunda VPN Çalışıyor Mu?

Ülke genelinde sansürün bir hayli fazla olduğu yerlerden biriside KYK çatısı altında olan yurtlardır. KYK yurtlarında internet erişimi özel filtreler tarafınca engelleniyor. Ayrıca giriş yapılan sitelerin tamamı yurt çalışanları tarafından izleniyor. Ancak bu durum canınızı sıkmasın. Engeller aşılmak için vardır. Yurtlarda engelli sitelere girmek mümkündür. Ayrıca ziyaret ettiğiniz siteleri yurt çalışanları da göremeyecek. Rahat rahat internette sörf yapabilirsiniz.

Burada VPN devreye giriyor. Son dönemlerde gündemden düşmeyen VPN programları sayesinde yasak olan tüm sitelere kolaylıkla giriş yapabileceksiniz. VPN programlarının sayesinde kullandığınız interneti şifreleyebilirsiniz. Sahip olduğunuz IP adresini VPN aracılığıyla değiştirebilirsiniz. Aslında çok basit bir mantığa sahip. Yapılması da bir o kadar kolay.

VPN programlarını kullandığınızda, size atanan IP adresi değiştiği için ve VPN tarafından yeni atanan IP adresi güçlü bir şekilde şifrelendiği için, kimse tarafından izlenemez ve takip edilemezdir. Yurt çalışanları orijinal ip adresi üzerinden takip işlemlerini yapmaktadırlar. Anlayacağınız VPN kullandığınızın farkına bile varmayacaklardır. Kısacası görünmez adam olacaksınız. Dilediğiniz gibi internette gezebileceksiniz.

Fakat KYK yurtlarında sunulan internet aşırı yavaş olduğu için ücretsiz dağıtılan VPN’leri kullanmamanızı öneriyorum. Eğer ücretsiz VPN kullanırsanız internet muazzam derecede yavaş olacaktır. Bu da sayfa bile değiştiremeyeceğiniz anlamına gelmektedir. Ayrıca piyasada bulunan ücretsiz VPN’lerin çoğu KYK yurtlarının IT ekibi tarafından engellenmiştir. Bu sebeple biraz paraya kıyıp ücretli VPN almanız gerekmektedir. Aksi taktirde KYK yurdunda vpn çalışıyor mu sorusunun cevabı hayır olacaktır.

Okurlarımızdan bazıları KYK yurtları tarafından engellenmiş sitelere girişlerin herhangi bir cezasının olabileceği konusunda endişe duyuyorlar. Bu konu hakkında endişe duymanızı anlıyorum. Fakat, yukarıda bahsettiğim yöntem ile yakalanma durumuz olmayacağını anladığınızı farzediyorum. Yukarıda anlattığımız yöntem ile yüzde yüz gizli bir şekilde internette gezmiş oluyorsunuz.

www.kykvpn.com a girip satın alabilirsiniz.

KYK yurtlarında konaklayan öğrencilerin karşılaştığı sansür sorununu nasıl aşabileceğinizi anlatmaya çalıştık. VPN uygulamaları sayesinde size atanan ip adreslerini geçici süreliğine değiştirerek, tüm verileri şifreliyorsunuz. Bu sayede izlenme durumunda tamamen kurtulmuş oluyorsunuz.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *